Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Kulas, Megan"'
Autor:
Kulas, Megan1, Porto‐Fett, Anna C.S.2, Swartz, Richard S.3, Shane, Laura E.2, Strasser, Hannah4, Munson, Madison5, Shoyer, Bradley A.2, Luchansky, John B.2
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Aug2015, Vol. 35 Issue 3, p403-409. 7p.
Autor:
Kulas, Megan
Master of Science
Department of Diagnostic Medicine/Pathobiology
Justin Kastner
Food production is changing in response to an expanding global population. The ability to distribute and process ingredients amongst many individuals and c
Department of Diagnostic Medicine/Pathobiology
Justin Kastner
Food production is changing in response to an expanding global population. The ability to distribute and process ingredients amongst many individuals and c
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/18243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Swartz, Richard S., Luchansky, John B., Kulas, Megan, Shoyer, Bradley A., Shane, Laura E., Strasser, Hannah, Munson, Madison, Porto-Fett, Anna C.S.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; May 2015, Vol. 78 Issue: 5 p1013-1017, 5p