Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Kujundžić, Toni"'
Autor:
Drenjančević, Mato1 (AUTHOR) mato.drenjancevic@fazos.hr, Kujundžić, Toni1 (AUTHOR), Jukić, Vladimir1 (AUTHOR), Karnaš, Maja1 (AUTHOR), Braun, Ulrike2 (AUTHOR), Schwander, Florian2 (AUTHOR), Teklić, Tihana1 (AUTHOR), Rastija, Vesna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Annals of Applied Biology. Jul2023, Vol. 183 Issue 1, p43-52. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TKALEC KOJIĆ, Monika, KUJUNDŽIĆ, Sunčica, PARAĐIKOVIĆ, Nada, BOŠNJAK, Dejan, VINKOVIĆ, Tomislav, RAVNJAK, Boris, STOŠIĆ, Miro, ZELJKOVIĆ, Svjetlana, KUJUNDŽIĆ, Toni
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture
Volume 24
Issue 2
Volume 24
Issue 2
Garlic is valuable crop that is used not only for human consumption, but also in pharmaceutical, food and cosmetics industries. Indigenous cultivars have specific beneficial properties that could be permanently lost due to cultivation of new cultivar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Grapevine Flavescence dorée disease is a quarantine disease that can cause the decay of a large number of vines in a short term and cause significant economic damage. Basic preconditions for the epidemic spread of the disease are the presence of inf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::79174cb8dfcd16006b97699904c301e5
https://www.bib.irb.hr/1183649
https://www.bib.irb.hr/1183649
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kujundžić, Toni
Cilj ovog istraživanja bio je ispitati učinkovitost različitih oblika zaštite na pojavu i intenzitet zaraze s B. cinerea na kultivaru Cabernet sauvignon u vinogorju Đakovo te utvrditi razlike u kvalitativnim i kvantitativnim karakteristikama gro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4096::f99ce862e56b5c217d8faac5089b372e
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:342565
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:342565
INTRODUCTION: The polyphenolic content of commercially available white wine is low, and related direct vasodilatory activity is poor compared to red wines (1, 2). However, other components could contribute to vasodilator activity of white wine. AIM:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::bee8dfc073a52e427539fb8c95c618db
https://www.bib.irb.hr/1149364
https://www.bib.irb.hr/1149364
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.