Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Kuipers BJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Leeuwen SS; Microbial Physiology, Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB), University of Groningen, Nijenborgh 7, NL-9747 AG Groningen, The Netherlands., Kuipers BJ; FrieslandCampina, Stationsplein 4, NL-3818 LE Amersfoort, The Netherlands., Dijkhuizen L; Microbial Physiology, Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB), University of Groningen, Nijenborgh 7, NL-9747 AG Groningen, The Netherlands. Electronic address: l.dijkhuizen@rug.nl., Kamerling JP; Microbial Physiology, Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB), University of Groningen, Nijenborgh 7, NL-9747 AG Groningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Carbohydrate research [Carbohydr Res] 2016 Apr 29; Vol. 425, pp. 48-58. Date of Electronic Publication: 2016 Mar 16.
Autor:
Bultema JB; Microbial Physiology, Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB), University of Groningen, Nijenborgh 7, 9747 AG Groningen, The Netherlands., Kuipers BJ; FrieslandCampina Research, Stationsplein 4, 3818 LE Amersfoort, The Netherlands., Dijkhuizen L; Microbial Physiology, Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB), University of Groningen, Nijenborgh 7, 9747 AG Groningen, The Netherlands.
Publikováno v:
FEBS open bio [FEBS Open Bio] 2014 Nov 12; Vol. 4, pp. 1015-20. Date of Electronic Publication: 2014 Nov 12 (Print Publication: 2014).
Autor:
Kuipers BJ; Department of Agrotechnology and Food Sciences, Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, P.O. Box 8129, 6700 EV Wageningen, The Netherlands., Gruppen H
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2008 May 28; Vol. 56 (10), pp. 3818-27.