Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Kuhalskaya, A."'
Autor:
Fanesi, Benedetta, D’Ortenzio, Annamaria Lucrezia, Kuhalskaya, Anastasiya, Nartea, Ancuta, Fiorini, Dennis, Moumni, Marwa, Landi, Lucia, Lucci, Paolo, Romanazzi, Gianfranco, Pacetti, Deborah
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2023 206
Autor:
Benedetta Fanesi, Lama Ismaiel, Ancuta Nartea, Oghenetega Lois Orhotohwo, Anastasiya Kuhalskaya, Deborah Pacetti, Paolo Lucci, Pasquale Massimiliano Falcone
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 12, p 2115 (2023)
Broccoli by-products are an important source of health-promoting bioactive compounds, although they are generally underutilized. This study aimed to valorize non-compliant broccoli florets by transforming them into functional ingredients for biscuit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1470253e0274de890def394afadc9ee
Autor:
Mihaly Cozmuta, A., Nicula, C., Peter, A., Mihaly Cozmuta, L., Nartea, A., Kuhalskaya, A., Pacetti, D., Silvi, S., Fiorini, D., Pruteanu, L.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2022 99
Autor:
Lama Ismaiel, Benedetta Fanesi, Anastasiya Kuhalskaya, Laura Barp, Sabrina Moret, Deborah Pacetti, Paolo Lucci
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4197 (2023)
The authenticity of coffee beans was addressed in this study using an analytical method with minimal sample preparation to achieve simple oil extraction and through the implementation of cost-effective equipment. For this purpose, methods using UHPLC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffa69fbff0504dfabef4077b5965b255
Autor:
A. Mihaly Cozmuta, C. Nicula, A. Peter, L. Mihaly Cozmuta, A. Nartea, A. Kuhalskaya, D. Pacetti, S. Silvi, D. Fiorini, L. Pruteanu
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 99, Iss , Pp 105310- (2022)
The application of cricket and yellow mealworm powders to improve the mineral bioaccessibility of bread was investigated. Breads enriched with 10% cricket (CPB-10%) and 10% yellow mealworm (YMPB-10%) powders showed a 1.5-, 2.95-, and 1.22-fold increa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/586ccf7670bf4e0780512c13759193f1
Autor:
Omidbakhshfard, Mohammad Amin, Sokolowska, Ewelina M., Di Vittori, Valerio, Perez de Souza, Leonardo, Kuhalskaya, Anastasiya, Brotman, Yariv, Alseekh, Saleh, Fernie, Alisdair R., Skirycz, Aleksandra
Publikováno v:
In Patterns 9 April 2021 2(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ancuta Nartea, Anastasiya Kuhalskaya, Benedetta Fanesi, Oghenetega Lois Orhotohwo, Karolina Susek, Lorenzo Rocchetti, Valerio Di Vittori, Elena Bitocchi, Deborah Pacetti, Roberto Papa
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. 22:1953-1985
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.