Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Kuerman, Malina"'
Autor:
Kuerman, Malina, Liu, Zongru, Liu, Yujia, Yi, Huaxi, Hou, Baochao, Li, Baolei, Zhang, Lanwei, Liu, Tongjie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2024 154
Autor:
Kuerman, Malina, Shi, Ruiyu, Zhang, Yushuang, Liu, Yujia, Hou, Baochao, Li, Baolei, Yi, Huaxi, Zhang, Lanwei, Liu, Tongjie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2024 148 Part A
Autor:
Kuerman, Malina, Wang, Rui, Zhou, Yu, Tian, Xiaoying, Cui, Qingyu, Yi, Huaxi, Gong, Pimin, Zhang, Zhe, Lin, Kai, Liu, Tongjie, Zhang, Lanwei
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Rui1, Kuerman, Malina1, Cui, Qingyu1, Tian, Xiaoying1, Zhou, Yu1, Yi, Huaxi1, Gong, Pimin1, Lin, Kai1, Zhang, Zhe1, Liu, Tongjie1 liutongjie@ouc.edu.cn, Zhang, Lanwei1 zhanglanwei@ouc.edu.cn
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Apr2023, Vol. 62 Issue 3, p1267-1280. 14p. 2 Color Photographs, 1 Chart, 5 Graphs.
Autor:
Zhou, Yu, Kuerman, Malina, Zhou, Qi, Hou, Baochao, Li, Baolei, Li, Yang, Zhang, Lanwei, Liu, Tongjie
Publikováno v:
European Journal of Nutrition; Aug2024, Vol. 63 Issue 5, p1867-1876, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cui, Qingyu, Zhang, Zhe, Tian, Xiaoying, Liang, Xi, Lu, Youyou, Shi, Yixin, Kuerman, Malina, Wang, Rui, zhou, Yu, Gong, Pimin, Lin, Kai, Yi, Huaxi, Li, Jiadong, Liu, Tongjie, Zhang, Lanwei
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; February 2023, Vol. 71 Issue: 4 p1970-1981, 12p