Zobrazeno 1 - 10
of 596
pro vyhledávání: '"Kuenz A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Poultry Science May 2023 102(5)
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 5, Pp 102580- (2023)
ABSTRACT: This study investigated the variation in amino acid (AA) digestibility and MEn of 18 samples of solvent-extracted soybean meal (SBM; 6 European, 7 Brazilian, 2 Argentinian, 2 North American, 1 Indian) in cecectomized laying hens. The experi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe99a5f2f9f4181b5b7c11d495fa76e
Autor:
Kuenz, S. *, Thurner, S. †, Hoffmann, D. *, †, Kraft, K. †, ‡, Wiltafsky-Martin, M. §, Damme, K. ‡, Windisch, W. *, Brugger, D. *, #, 1
Publikováno v:
In Poultry Science April 2022 101(4)
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 588 (2023)
Fumaric acid is used in various areas of the chemical industry due to its functional groups. For example, it is used in the polymer industry to produce unsaturated polyester resins, which are nowadays mostly produced from fossil raw materials. With r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54f33c120b7e444483e3f17afe54539e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Kuenz, S. Thurner, D. Hoffmann, K. Kraft, M. Wiltafsky-Martin, K. Damme, W. Windisch, D. Brugger
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 4, Pp 101740- (2022)
ABSTRACT: The present study investigated the effect of varying trypsin inhibitor activity (TIA) in differently processed soybean expellers on apparent prececal amino acid (AA) digestibility in male broiler chickens. Two different raw soybean batches
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fe9a355709a404a9b6663e984ff237f
Autor:
Alexander Kuenz, Joonas Lieb, Michael Rudolph, Andreas Volkert, Dagi Geister, Nikolaus Ammann, Dmytro Zhukov, Patrick Feurich, Julia Gonschorek, Matthias Gessner, Thomas Kraft, Helge Hackbarth, Gerald Peklar, Lukas Schalk, Dennis Becker, Daniel Gerbeth, Chen Zhu, Omar García Crespillo, Kristijan Caprdja, Heiko Walther
Publikováno v:
IEEE Aerospace and Electronic Systems Magazine. 38:60-71
Publikováno v:
In Process Biochemistry December 2017 63:169-176
Autor:
Victor Martin-Dominguez, Paula I. Aleman Cabrera, Laslo Eidt, Ulf Pruesse, Anja Kuenz, Miguel Ladero, Victoria E. Santos
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 2, p 64 (2022)
Fumaric acid is a promising monomer to obtain biomass-based polyesters and polyamides, and it is mainly produced by fungi of the Rhizopus genus in medium to high titters. The use of glucose, a main component of starchy and cellulosic food waste, as c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3158b689b1f746b19fe0d560ac67e920