Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Kudumija, Nina"'
Autor:
Kudumija, Nina1 (AUTHOR), Kos, Ivica2 (AUTHOR), Lešić, Tina1 (AUTHOR), Vahčić, Nada3 (AUTHOR), Vulić, Ana1 (AUTHOR), Polak, Tomaž4 (AUTHOR), Krešić, Greta5 (AUTHOR), Vnučec, Ivan2 (AUTHOR), Bendelja Ljoljić, Darija2 (AUTHOR), Škrivanko, Mario6 (AUTHOR), Bogdanović, Tanja7 (AUTHOR), Pleadin, Jelka1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 5/29/2024, Vol. 2024, p1-17. 17p.
Autor:
Lešić, Tina, Hengl, Brigita, Vulić, Ana, Vahčić, Nada, Kudumija, Nina, Kos, Ivica, Milićević, Dragan, Pleadin, Jelka
Publikováno v:
In Food Control January 2025 167
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 2, p52-57. 6p.
Autor:
Pleadin, Jelka, Jadrić, Marina, Kudumija, Nina, Zadravec, Manuela, Kiš, Goran, Mihaljević, Željko, Škrivanko, Mario, Samardžija, Marko
Publikováno v:
Veterinarska stanica
Volume 55
Issue 1 (online first)
Volume 55
Issue 1 (online first)
Zearalenone (ZEN) is a mycotoxin of the genus Fusarium which belongs to the group of macrocyclic lactones. ZEN contamination occurs during cereal harvest or in the early phase of storage if drying was insufficient. The aim of this study was to determ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::82a12deac5ef16960f987da72bacb8ff
https://doi.org/10.46419/vs.55.1.10
https://doi.org/10.46419/vs.55.1.10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pleadin, Jelka, Vasilj, Višnja, Kudumija, Nina, Petrović, Danijela, Vilušić, Milica, Škrivanko, Mario
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2017 224:153-159
Autor:
Haziri, Arben, Emiri Sallaku, Enkelejda, Zadravec, Manuela, Kudumija, Nina, Berisha, Bajram, Tafaj, Myqerem, Muji, Skender, Delia, Etleva, Faiku, Fatmir, Ibrahimi, Hamide, Pleadin, Jelka
Publikováno v:
Veterinarska stanica
Volume 54
Issue 1
Volume 54
Issue 1
Citrinin (CIT) is a mycotoxin responsible for the contamination of many agricultural products, like wheat, barley, corn, rice and their products, as also other foodstuffs and feedstuffs used in human and animal nutrition. It is essentially produced b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pleadin, Jelka, Krešić, Greta, Oraić, Dražen, Lešić, Tina, Vulić, Ana, Kudumija, Nina, Zrnčić, Snježana
Riblje meso smatra se prehrambenom namirnicom visoke nutritivne vrijednosti budući da sadrži značajan udio bjelančevina, ukučujući esencijalne aminokiseline, ima poželjan sastav lipida te sadrži brojne vrijedne mikronutrijente. Nutritivni sas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3802de664876822c9ccbcc76b8fb1ecc
https://www.bib.irb.hr/1265527
https://www.bib.irb.hr/1265527