Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Kudoa septempunctata"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 24, Iss 8, Pp 277-283 (2021)
Kudoa septempunctata has been reported as a new parasite in aquacultured olive flounder Paralichthys olivaceus, and also as a causative agent of food poisoning in humans. This paper investigated the infection of K. septempunctata in 216 sashimi an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/994b1a404c154dcda0b17513c0cf1ea0
Publikováno v:
Pathogens, Vol 12, Iss 5, p 739 (2023)
Kudoa septempunctata is a myxosporean parasite that infects the trunk muscles of olive flounder (Paralichthys olivaceus) and has been reported to cause foodborne illnesses in humans. However, the molecular mechanisms underlying K. septempunctata spor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab274d545a4d4e7d9e784d518f4c6caa
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 20, Iss 1, Pp 1-8 (2017)
Abstract The exportation of cultured olive flounder (Paralichthys olivaceus) in Korea has been recently decreasing due to the infections with a myxozoan parasite Kudoa septempunctata, and there is a strong demand for strict food safety management bec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/124badff1c1d427da53435d73e21048c
Publikováno v:
Fish Pathology. 56:140-148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Parasite, Vol 25, p 12 (2018)
Kudoa septempunctata (Myxosporea, Multivalvulida) is a parasite of the trunk muscle of cultured olive flounder (Paralichthys olivaceus). We investigated whether K. septempunctata genotype ST3 spores induce cell damage and the secretion of inflammator
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c4d6a45d031437ab9d0c56289435fd5
Autor:
Keiichi Goto, Akemi Furuya, Yukiko Hara-Kudo, Sakura Arai, Takahiro Ohnishi, Tomoya Yoshinari
Publikováno v:
Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi). 60:22-25
The inhibition of Kudoa septempunctata by green tea extract, black tea extract, and coffee extract were studied. Incubation of about 104 Kudoa spores with green tea extract, black tea extract, or coffee extract at 25℃ for 4 hr reduced the survival
Publikováno v:
JOURNAL OF FISHRIES AND MARINE SCIENCES EDUCATION. 31:154-162