Zobrazeno 1 - 10
of 140
pro vyhledávání: '"Kuczyńska Beata"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 143-154 (2021)
The goal of this study was to compare the chemical properties of three muscle types of beef cattle fed using different finishing diets compositions. Four finishing feeding models for bulls based on different proportions of concentrates, maise silage,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22b69099b7294c0c92cce1fb81a0c75b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Przegląd Hodowlany; 2024, Issue 6, p19-21, 3p
Autor:
Wiśniewski, Konrad1,2 (AUTHOR), Kuczyńska, Beata1 (AUTHOR) beata_kuczynska@sggw.edu.pl
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica: Section A, Animal Science. 2022, Vol. 71 Issue 1-4, p12-20. 9p.
Autor:
Cieslak, Jakub, Pawlak, Piotr, Wodas, Lukasz, Borowska, Alicja, Stachowiak, Anna, Puppel, Kamila, Kuczynska, Beata, Luczak, Magdalena, Marczak, Lukasz, Mackowski, Mariusz
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2016 99(2):1277-1285
Autor:
WIŚNIEWSKI, Konrad, KUCZYŃSKA, Beata
Publikováno v:
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica; 2023, Vol. 369 Issue 68, p93-105, 13p
Autor:
Kuczyńska, Beata1 beata_kuczynska@sggw.edu.pl, Puppel, Kamila1, Gołębiewski, Marcin1, Wiśniewski, Konrad1, Przysucha, Tomasz1 tomasz_przysucha@sggw.edu.pl
Publikováno v:
Animal Bioscience. Apr2021, Vol. 34 Issue 4, p575-583. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kapusta, Aleksandra1, Kuczyńska, Beata1, Puppel, Kamila1 kamila_puppel@sggw.pl, Kamaszewski, Maciej2
Publikováno v:
Animal Science Papers & Reports. 2018, Vol. 36 Issue 2, p149-158. 10p.
Publikováno v:
PLoS ONE. 3/1/2018, Vol. 13 Issue 3, p1-13. 13p.