Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Kucukgulmez, A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 10, Iss 3, Pp e33-e33 (2011)
The aim of this study was to determine the effects of different cooking methods on the electrophoretic patterns of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets using sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE). Raw rainbow tro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a956b9a18c1d49f994c4ebbe4fd88797
WOS: 000455051903002 …
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::4bb640ff0f4d80200c14b748b0502e15
https://hdl.handle.net/20.500.12605/9218
https://hdl.handle.net/20.500.12605/9218
This study aims to investigate antimicrobial effects of chitosan obtained from shell wastes of Metapenaeus stebbingi on refrigerated rainbow trout fillets. In the study, the fillets were dipped with different concentrations (0.1%, 0.5%, 1%) of extrac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::9adfa076827a67adbf9ae2b5136332da
https://hdl.handle.net/20.500.12605/21424
https://hdl.handle.net/20.500.12605/21424
In this study chitosan with different degrees of deacetylation have been extracted from deep sea pink shrimp (Parapenaeus longirostris) shells not evaluated and discarded as waste products to investigate the effect of deacetylation on physicochemical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::5a57bd6192cb5d6698f9e02f85095fe6
https://hdl.handle.net/20.500.12605/12445
https://hdl.handle.net/20.500.12605/12445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.