Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Kuchta Tomáš"'
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 15, Iss 1, Pp 23-34 (2016)
Knowledge about diversity and taxonomic structure of the microbial population present in traditional fermented foods plays a key role in starter culture selection, safety improvement and quality enhancement of the end product. Aim of this study was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24230e2236384a9aba03bda00ae8570c
Autor:
Planý, Matej, Sitarčík, Jozef, Pavlović, Jelena, Budiš, Jaroslav, Koreňová, Janka, Kuchta, Tomáš, Pangallo, Domenico
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2023 51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2014 150:301-306
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.