Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"Kucherenko, A. S."'
Publikováno v:
Ukr. J. Phys. 67, No. 9, p. 639 (2022)
On the basis of morphological thermodynamics we develop an exactly solvable version of statistical mutifragmentation model for the nuclear liquid-gas phase transition. It is shown that the hard-core repulsion between spherical nuclei generates only t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2106.09838
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smirnov, Maxim V., Zhanabaeva, Madina, Kucherenko, Alexander S., Kuznetsova, Olga Yu., Zlotin, Sergei G.
Publikováno v:
Journal of Organic Chemistry; 8/16/2024, Vol. 89 Issue 16, p11357-11370, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smirnov, Maxim V.1,2 (AUTHOR), Kucherenko, Alexander S.1 (AUTHOR) alexkucherenko@yandex.ru, Gridnev, Ilya D.1 (AUTHOR), Korlyukov, Alexander A.3 (AUTHOR), Zlotin, Sergei G.1 (AUTHOR) zlotin@ioc.ac.ru
Publikováno v:
Advanced Synthesis & Catalysis. 9/20/2022, Vol. 364 Issue 18, p3245-3262. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Tetrahedron 6 September 2018 74(36):4769-4776
Autor:
Kovalevsky, Ruslan A.1,2 (AUTHOR), Kucherenko, Alexander S.1 (AUTHOR) alexkucherenko@yandex.ru, Korlyukov, Alexander A.3 (AUTHOR), Zlotin, Sergei G.1 (AUTHOR) zlotin@ioc.ac.ru
Publikováno v:
Advanced Synthesis & Catalysis. 1/18/2022, Vol. 364 Issue 2, p426-439. 14p.
Publikováno v:
Biotechnologia Acta, Vol 11, Iss 4, Pp 57-67 (2018)
The aim of the work were the optimization of an amperometric glutamate-sensitive biosensor and its utilization for the determination of the glutamate concentrations in food samples. Amperometric method of measurements was used. The biosensor was base
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/878d991b8bc743e49035a32cd82f2362