Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Kuate Dieudonné"'
Autor:
Tchimmoe Tachenang Larissa, Woumbo Cerile Ypolyte, Tekou Florian Armel, Metue Tamo Danielle Gaëlle, Kuate Dieudonné
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100264- (2023)
The effects of roasting and boiling on the nutritional value, the chemical composition and some biological activities of Irvingia gabonensis (wild mango) almond-based soups were evaluated. The nutritive value of powders, the polyphenol and flavonoid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f6bab317cc7419d93e05fdb0d2201a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon August 2017 3(8)
Autor:
Woumbo, Cerile Ypolyte1 (AUTHOR), Kuate, Dieudonné1 (AUTHOR), Klang, Mathilde Julie1 (AUTHOR), Womeni, Hilaire Macaire1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Chemistry. 11/23/2021, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ngakou Takam, Prosper1,2 (AUTHOR), Tonfack Djikeng, Fabrice1,3 (AUTHOR), Kuate, Dieudonné1,2 (AUTHOR), Nouemsi Kengne, Anne Pascale1,2 (AUTHOR) kengneannepas@yahoo.fr, Doungué Tsafack, Hermine1 (AUTHOR), Makamwé, Inelle1,2 (AUTHOR), Oben, Julius Enyong2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2019, Vol. 7 Issue 11, p3751-3758. 8p.