Zobrazeno 1 - 10
of 429
pro vyhledávání: '"Kuźniar P"'
Autor:
Gorzelany Józef, Basara Oskar, Zardzewiały Miłosz, Pluta Stanisław, Seliga Łukasz, Belcar Justyna, Kuźniar Piotr
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 21-32 (2024)
Ozonation is an effective method of post-harvest preservation and reducing the loss of health-promoting compounds such as phenolic compounds during storage. Fruits of highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) have strong antioxidant properties, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c484241ff7449a8afc09be59af67dcc
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 183-194 (2022)
During storage, sea-buckthorn berries which are a valuable source of bioactive compounds, gradually lose their optimum mechanical properties and chemical characteristics. Mechanical and chemical properties of sea-buckthorn berries were examined in fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76e55263bdc249e4b3590ed8b4b364aa
Autor:
Józef Gorzelany, Piotr Kuźniar, Miłosz Zardzewiały, Katarzyna Pentoś, Tadeusz Murawski, Wiesław Wojciechowski, Jarosław Kurek
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 11, p 1995 (2024)
In this study, selected mechanical properties of fruits of six varieties of Japanese quince (Chaenomeles japonica) were investigated. The influence of their storage time and the applied ozone at a concentration of 10 ppm for 15 and 30 min on water co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65735d8130734459829433d10e7d9906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.