Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kryzhska , Tetyana A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 2021, Vol. 6 Issue 3, p39-42. 4p.
Autor:
Feifei, Shang, Kryzhska , Tetyana A., Yan, Liu, Zhenhua, Duan, Danylenko, Svetlana H., Stepanova , Тetiana M., Koshel, Olena Yu.
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 2 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 265-274
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 2 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 265-274
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 2 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 265-274
Колбаса - одно из самых популярных блюд в мире. Поскольку люди уделяют все больше внимания здоровью, исследования смешанного мяса в каче
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2022, Vol. 11 Issue 4, p588-600, 13p
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2022, Vol. 118 Issue 11, p6-14, 9p
Autor:
Shang Feifei, Kryzhska, Tetyana A., Liu Yan, Duan Zhenhua, Danylenko, Svetlana H., Stepanova, Tetyana M., Koshel, Olena Yu.
Publikováno v:
Journal of Chemistry & Technologies; 2022, Vol. 30 Issue 2, p265-274, 10p
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2022, Vol. 115 Issue 11, p41-48, 8p