Zobrazeno 1 - 10
of 351
pro vyhledávání: '"Krylova E"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 3, Pp 397-405 (2019)
The ratio of ‘bound’ and ‘free’ water plays an important role in the studies of staling of various baked confectionery products. Gingerbread with fruit filling is a traditional flour confectionery product with intermediate moisture, which cau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/672e1f829f3a46cba92bbc62479957ab
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 22, Iss 3, Pp 404-412 (2019)
Glazed confectionery products are in great demand among consumers. The chocolate glaze is a high-calorie confectionery semi-finished products consisting of sugar, fat and cocoa. The quality of the chocolate glaze depends on the characteristics of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16a8f557045044cbbaf04ec61d1323e6
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 3, Pp 58-64 (2018)
According to the most progressive views on nutrition, the composition of food products should involve certain vital nutrients, hence the rapid development of functional, or fortified foods. An analysis of the diet of the Russian population showed a 3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7743f8b9807c46e8a2a6a02e1fe77f0d
Autor:
Krylova, E. A.1 (AUTHOR), Shelyapina, M. G.1 (AUTHOR) marina.shelyapina@spbu.ru, Mazur, A.1 (AUTHOR), Baranov, D. A.1 (AUTHOR), Tsyganenko, A. A.1 (AUTHOR), Petranovskii, V. P.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Structural Chemistry. Jun2022, Vol. 63 Issue 6, p930-943. 14p.
Publikováno v:
In Journal of Sound and Vibration 9 June 2018 423:212-229
Publikováno v:
Biosystems Diversity. 26(4):303-308
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=814007
Publikováno v:
Biosystems Diversity. 26(1):30-36
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=638304
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.