Zobrazeno 1 - 10
of 282
pro vyhledávání: '"Krull, Rainer"'
Autor:
Viebrock, Kevin, Wilhelm, Jana, Rölke, Bea, Pastwa, Leon, Schrader, Selina M., Meinen, Sven, Dietzel, Andreas, Dohnt, Katrin, Ziehr, Holger, Korf, Imke H.E., Bohle, Kathrin, Krull, Rainer
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 November 2024 83:188-196
Autor:
Frey, Lasse Jannis, Vorländer, David, Rasch, Detlev, Meinen, Sven, Müller, Bernhard, Mayr, Torsten, Dietzel, Andreas, Grosch, Jan-Hendrik, Krull, Rainer
For high-throughput cell culture and associated analytics, droplet-based cultivation systems open up the opportunities for parallelization and rapid data generation. In contrast to microfluidics with continuous flow, sessile droplet approaches enhanc
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2002.04402
Autor:
Brune, Sarah E., Hoppenreijs, Loes J.G., Kühl, Toni, Lautenbach, Vanessa, Walter, Johannes, Peukert, Wolfgang, Schwarz, Karin, Imhof, Diana, Boom, Remko M., Krull, Rainer, Keppler, Julia K., Biedendieck, Rebekka
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2023 147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoppenreijs, Loes J.G., Brune, Sarah E., Biedendieck, Rebekka, Krull, Rainer, Boom, Remko M., Keppler, Julia K.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2023 141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godard, Thibault, Krull, Rainer
Generally, once a producer has been genetically designed, optimal process parameters are established to maximise its potential for industrial production. Despite this upstream work, bacterial cells are constantly exposed to various kinds of stress du
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoppenreijs, Loes J. G., Brune, Sarah E., Biedendieck, Rebekka, Krull, Rainer, Boom, Remko M., Keppler, Julia K.
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Dec2024, Vol. 17 Issue 12, p4897-4914, 18p