Zobrazeno 1 - 10
of 256
pro vyhledávání: '"Kritikou E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Extra virgin olive oil (ΕVΟΟ) is recognized for its nutritional virtues and the beneficial health effects deriving from its hydrophilic fraction (phenolic acids, phenolic alcohols, flavonoids, and secoiridoids). The phenolic compounds of EVOOs pos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7740d05c5dc2940b56666e8c8cd5630b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3020225
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3020225
Olive oil is famous due to the nutritional properties and beneficial health effects. The exceptional properties of virgin (VOO) and extra virgin olive oil (EVOO) are credited to the bioactive constituents of their polar fraction, the phenolic compoun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::01b0b0563ab00e12a5696330a99815ec
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2984836
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2984836
Uncertainty arising from sampling is nowadays a controversial issue, if it is necessary to be taken into account in total uncertainty. As in the quantification of analysis uncertainty, there are two principal approaches in order to estimate uncertain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::4fce4942d761017775737239fb07da64
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2980918
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2980918
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kritikou, E.
Publikováno v:
None
Cardiovascular syndromes are the major cause of death in Western societies. The main underlying pathology is atherosclerosis, a chronic disease affecting the arteries. During atherosclerosis progression, LDL, or “bad” cholesterol, accumulates in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b57aff6ac33bc07417d1e78a2d9179f7
http://hdl.handle.net/1887/59479
http://hdl.handle.net/1887/59479
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.