Zobrazeno 1 - 10
of 2 296
pro vyhledávání: '"Krishnan, G"'
Publikováno v:
In Biomedical Signal Processing and Control September 2024 95 Part B
Publikováno v:
In General and Comparative Endocrinology 1 November 2024 358
Autor:
Pillai, Akhilash Mohanan, Salini, Patteth S., Rekha Krishnan, G., Chithra, A., John, Bibin, Pillai, Saju, SarojiniAmma, Sujatha, Devassy, Mercy Thelakkattu
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 5 March 2024 976
Autor:
Perumal, M., Saravanan, A., Alex, Prince, Sunooj, K. V., Mani, Maheswaran, Krishnan, G. Gopi, Shukla, Lata, Bharathi, P., Sinha, Suraj Kumar
Publikováno v:
JFOODENG-D-21-00153, 2021 (Under Review)
Low-temperature plasma (LTP) processing is a green and flexible food processing technology with only known limitation of low energy efficiency. Three established fundamental mechanisms of plasma food processing includes: i) physical damage to membran
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2103.06609
Publikováno v:
In Journal of Analytical and Applied Pyrolysis January 2024 177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Betené, Achille Désiré Omgba, Ndiwe, Benoit, Krishnan, G. Sai, Wedaïna, Achille Gnassiri, Manfouo Tchoupmene, Cheryle, Ngongang Djakou, Cabrer Bostel, Mbere Taoga, Michel, Betené, Fabien Ebanda, Atangana, Ateba
Publikováno v:
In Journal of Building Engineering 1 October 2023 76
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 15 August 2023 278
Autor:
Sharma, D.S., Padanthaiyil, N.M., Krishnan, G., Arjunan, M., Reddy, A.K., Mahammood, S., Gayen, S., Thiyagarajan, R., Gaikwad, U., Sudarsan, R.T., Chilukuri, S., Jalali, R.
Publikováno v:
In Clinical Oncology April 2023 35(4):227-236