Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Krishnakumar, Thulasimani"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giri, Namrata A, Gaikwad, Prasad, Gaikwad, Nilesh N, Manjunatha, Nanjundappa, Krishnakumar, Thulasimani, Kad, Vikram, Raigond, Pinky, Suryavanshi, Swati, Marathe, Rajiv Arvind
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar2024, Vol. 104 Issue 4, p2346-2358, 13p
Autor:
Krishnakumar, Thulasimani1 (AUTHOR) krishnakumar.t@icar.gov.in, Sajeev, Moothandassery Sankarakutty1 (AUTHOR), Pradeepika, Chintha1 (AUTHOR), Namrata, Ankush Giri2 (AUTHOR), Sanket, Jijabrao More3 (AUTHOR), Jeevarathinam, Ganesan4 (AUTHOR), Muthusamy, Velmurugan5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2022, Vol. 45 Issue 6, p1-13. 13p.
Autor:
Pradeepika Chintha, Namrata Giri, Krishnakumar Thulasimani, Moothandassery Sankarakutty Sajeev, Shanavas Safiya
Publikováno v:
Journal of Food Science. 87:2894-2907
Vacuum frying technology has proven to be one of the best methods to produce snack products with higher retention of health-promoting/protecting nutraceuticals with reduced-fat content. In this work, application and optimization of vacuum frying proc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-15, 15p