Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kriisa, Marie"'
Autor:
Tian, Ye, Zhou, Ying, Kriisa, Marie, Anderson, Maret, Laaksonen, Oskar, Kütt, Mary-Liis, Föste, Maike, Korzeniowska, Małgorzata, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2023 409
Autor:
Tian, Ye, Kriisa, Marie, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Zhou, Ying, Laaksonen, Oskar, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2022 387
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kriisa, Marie
Väitekirja elektrooniline versioon ei sisalda publikatsioone.
Proteiinkinaasid (PK-d) on olulised rakkude elutegevust reguleerivad ensüümid. Katalüüsides valkude fosforüülimist on nad tähtsaks lüliks rakusisestes signaalülekande radade
Proteiinkinaasid (PK-d) on olulised rakkude elutegevust reguleerivad ensüümid. Katalüüsides valkude fosforüülimist on nad tähtsaks lüliks rakusisestes signaalülekande radade
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1018::83c32e982123b0117556a078bf36970a
http://hdl.handle.net/10062/52402
http://hdl.handle.net/10062/52402
Autor:
Alas, Maris, Kriisa, Marie
Publikováno v:
Conference on Food Science & Technology FOODBALT; 2023, p26-26, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters 2009 19(21):6098-6101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kriisa, Marie, Taivosalo, Anastassia, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Viirma, Maret, Priidik, Reimo, Korzeniowska, Malgorzata, Tian, Ye, Laaksonen, Oskar, Yang, Baoru, Vilu, Raivo
Publikováno v:
Applied Food Research; June 2022, Vol. 2 Issue: 1
Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design discusses conventional and emerging technologies for plant-based ingredient improvement (yield, nutritional composition and functional properties) while considering food safety, sustainability, and socia