Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Kriger O"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 2, Pp 216-226 (2019)
The current intensive industrialization has changed the food preferences of consumers. As a result, there is a growing demand for high-grade high-nutritional meat and dairy products, which, in its turn, triggered an increase in the demand for grain c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e34f0c71e45482face7f632a6da3bc6
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 1, Pp 14-22 (2019)
The use of infusions and extracts from domestic plant materials is a promising direction in the development of functional beverages since they contain a wide range of substances of various pharmacological properties. Drinks fortified with physiologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ce8b7020ef44c8b412fe76fceadc0e
Autor:
Kriger O., Noskova S.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 4, Pp 30-38 (2018)
Among the relevant studies on lactic acid bacteria there are projects devoted to the multienzyme complexes of starter cultures, new competitive bacterial concentrates and their use in fermented functional milk products. In fermented milk production,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/146b4c790db14a13ab4279851ab1667a
Autor:
Kriger O.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 2, Iss 2, Pp 26-32 (2014)
The composition and properties of blood plasma obtained from slaughtered farm animals and intended for use in the manufacturing of foods for the prevention of oxygen deficiency (hypoxia) are analyzed in the present paper. The use of aerated functiona
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4687de38c5a146e0a41b3fd53eac3eb1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.