Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kriger, A. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukacheva, A. V., Gorb, A. I., Musorina, A. S., Kriger, D. V., Poljanskaya, G. G., Bobkov, D. E.
Publikováno v:
Russian Journal of Bioorganic Chemistry; Dec2024, Vol. 50 Issue 6, p2509-2518, 10p
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 3, Pp 415-424 (2020)
Introduction. More than 170 foods can cause allergic reactions in humans. The list of potential allergens includes a lot of dairy products. To reduce the antigenic properties, dairy raw materials can be subjected to thermal treatment. However, prolon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d616703297ad4f3282c2f40d753b3410
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 852, p1-4, 4p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 12/23/2020, Vol. 613, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of Experimental Biology and Medicine; January 1989, Vol. 107 Issue: 1 p72-75, 4p
Publikováno v:
Journal of the Acoustical Society of America; 1972, Vol. 52 Issue 1A, p181-181, 1p