Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Krawitzky, Michael"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chang, Matthew E. K., Lange, Jane, Cartier, Jessie May, Moore, Travis W., Soriano, Sophia M., Albracht, Brenna, Krawitzky, Michael, Guturu, Harendra, Alavi, Amir, Stukalov, Alexey, Zhou, Xiaoyuan, Elgierari, Eltaher M., Chu, Jessica, Benz, Ryan, Cuevas, Juan C., Ferdosi, Shadi, Hornburg, Daniel, Farokhzad, Omid, Siddiqui, Asim, Batzoglou, Serafim
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Aug2024, Vol. 25 Issue 15, p8010, 26p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
J Biomol Tech
The use of isobaric mass tags in quantitative proteomics is a common practice where ratios of the liberated reporter ions provide quantitative information. Multiplexing more channels within the same experiment has obvious advantages, but neutron enco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmc_________::3f71213c9b5695ea4e869accea1918dd
https://europepmc.org/articles/PMC7428130/
https://europepmc.org/articles/PMC7428130/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krawitzky, Michael
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
221 Pags.
Bitter pit is a physiological disorder occurring in apple, pear, and quince whose symptoms are known to develop in storage, appearing several weeks to months after harvest. This disorder causes commercial losses for apple growers as af
Bitter pit is a physiological disorder occurring in apple, pear, and quince whose symptoms are known to develop in storage, appearing several weeks to months after harvest. This disorder causes commercial losses for apple growers as af
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5bae8e9e9b950a380838a288aba6f753
http://hdl.handle.net/10261/117390
http://hdl.handle.net/10261/117390
Autor:
Krawitzky, Michael, Monnet, Veronique, Chevret, Didier, Henry, Céline, Orera Utrilla, Irene, Oria, Rosa, Val Falcón, Jesús
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Bitter pit is a physiological disorder occurring in apple, pear, and quince and has been associated with calcium uptake or lack thereof. Studied for over a century, little is known regarding the development of bitter pit, what triggers its occurrence
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d89700a075494a78132fcd95725371b8
http://hdl.handle.net/10261/115211
http://hdl.handle.net/10261/115211
Autor:
Krawitzky, Michael, Chevret, Didier, Henry, Céline, Oria, Rosa, Monnet, Veronique, Val Falcón, Jesús
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Bitter pit is a physiological disorder that occurs in apple, pear, and quince and has been associated with calcium uptake or lack thereof. Although bitter pit has been studied for over a century, there is still not enough knowledge about bitter pit a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eb6ff2b4472159ec49a9155ca848eedd
http://hdl.handle.net/10261/95419
http://hdl.handle.net/10261/95419
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
6 Pags., 1 Fig. Esta contribución científica en forma de capítulo de libro fue originalmente presentada por los autores en el X Simposio Nacional y VII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha de Frutas y Hortalizas (Lleida, 1-4 de Octubre 2012).<
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::72daf7ca88f2975efff65e82b80573e8
http://hdl.handle.net/10261/91957
http://hdl.handle.net/10261/91957