Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kraut Nicolai"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diletta Esposito, Giovanni Dal Poggetto, Kraut Nicolai, Urs Hartfelder, Agnese Miro, Francesca Ungaro, Paola Laurienzo, Fabiana Quaglia
Publikováno v:
3rd European Conference on Pharmaceutics, Bologna, Italy, 25-26/03/2019
info:cnr-pdr/source/autori:Diletta Esposito, Giovanni Dal Poggetto, Kraut Nicolai, Urs Hartfelder, Agnese Miro, Francesca Ungaro, Paola Laurienzo, Fabiana Quaglia/congresso_nome:3rd European Conference on Pharmaceutics/congresso_luogo:Bologna, Italy/congresso_data:25-26%2F03%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Diletta Esposito, Giovanni Dal Poggetto, Kraut Nicolai, Urs Hartfelder, Agnese Miro, Francesca Ungaro, Paola Laurienzo, Fabiana Quaglia/congresso_nome:3rd European Conference on Pharmaceutics/congresso_luogo:Bologna, Italy/congresso_data:25-26%2F03%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Food supplements may be used to improve health, delay the aging process, prevent chronic diseases, increase life expectancy and support the structure or function of the body (Nasri et al, 2014). It has been highlighted that the worldwide dietary supp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::ddd0493a5df64f2443c9c4ae3fe5a4e9
http://www.cnr.it/prodotto/i/396204
http://www.cnr.it/prodotto/i/396204
Autor:
Kraut, Nicolai U.
Coffee is a rich source of caffeoylquinic acids, esters of caffeic or ferulic acid and quinic acid and its consumption is associated with various health benefits. However, upon ingestion of coffee, caffeoylquinic acids are abundantly absorbed, widely
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.646983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Encarnação, Joana Amarante, Farrell, Tracy L., Ryder, Alexandra, Kraut, Nicolai U., Williamson, Gary
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Feb2015, Vol. 59 Issue 2, p231-239, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.