Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Krauskopf, Monique Marcondes"'
Autor:
Krauskopf, Monique Marcondes, Antonelo, Daniel Silva, de Araújo, Chimenes Darlan Leal, Lopes, Beatriz Garcia, Ribeiro, Gabriel Henrique, Colnago, Luiz Alberto, de Carvalho Balieiro, Júlio César, Delgado, Eduardo Francisquine, Ramanathan, Rajith, Castillo, Carmen Josefina Contreras
Publikováno v:
In Meat Science January 2025 219
Autor:
Krauskopf, Monique Marcondes, de Araújo, Chimenes Darlan Leal, dos Santos-Donado, Priscila R., Dargelio, Mariana Damiames Baccarin, Manzi, João Antônio Santos, Venturini, Anna Cecilia, de Carvalho Balieiro, Júlio César, Delgado, Eduardo Francisquine, Contreras Castillo, Carmen Josefina
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 175
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krauskopf, Monique Marcondes
A pecuária de corte brasileira tem se destacado pelo volume da produção, destinadas para o consumo interno e exportação de carne in natura, fatores que impacta positivamente no aumento do Produto Interno Bruto (PIB), devido à alta valorização
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::20881c8792a809b17eff476f1e58046a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krauskopf MM; Department of Food Science and Technology, Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of Sao Paulo, Piracicaba, SP 13418-900, Brazil., Antonelo DS; Lipid Marker Omics Sciences, Pirassununga, SP 13638-407, Brazil., de Araújo CDL; Department of Food Science and Technology, Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of Sao Paulo, Piracicaba, SP 13418-900, Brazil., Lopes BG; Department of Food Science and Technology, Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of Sao Paulo, Piracicaba, SP 13418-900, Brazil., Ribeiro GH; EMBRAPA Instrumentation, Sao Carlos, SP 13560-970, Brazil., Colnago LA; EMBRAPA Instrumentation, Sao Carlos, SP 13560-970, Brazil., de Carvalho Balieiro JC; College of Veterinary Medicine and Animal Science, University of Sao Paulo, Pirassununga, SP 13635-900, Brazil., Delgado EF; Department of Food Science and Technology, Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of Sao Paulo, Piracicaba, SP 13418-900, Brazil., Ramanathan R; Oklahoma State University, Animal & Food Sciences, Stillwater, OK, United States., Castillo CJC; Department of Food Science and Technology, Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of Sao Paulo, Piracicaba, SP 13418-900, Brazil. Electronic address: ccastill@usp.br.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2024 Oct 05; Vol. 219, pp. 109682. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 05.