Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Krause, Jannike Lea"'
Autor:
Schäpe, Stephanie Serena, Krause, Jannike Lea, Masanetz, Rebecca Katharina, Riesbeck, Sarah, Starke, Robert, Rolle-Kampczyk, Ulrike, Eberlein, Christian, Heipieper, Hermann-Josef, Herberth, Gunda, von Bergen, Martin, Jehmlich, Nico
Bisphenol S (BPS) is an industrial chemical used in the process of polymerization of polycarbonate plastics and epoxy resins and thus can be found in various plastic products and thermal papers. The microbiota disrupting effect of BPS on the communit
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A84832
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84832/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84832/attachment/ATT-0/
Autor:
Schäpe, Stephanie Serena, Krause, Jannike Lea, Engelmann, Beatrice, Fritz-Wallace, Katarina, Schattenberg, Florian, Liu, Zishu, Müller, Susann, Jehmlich, Nico, Rolle-Kampczyk, Ulrike, Herberth, Gunda, von Bergen, Martin
Many functions in host–microbiota interactions are potentially influenced by intestinal transit times, but little is known about the effects of altered transition times on the composition and functionality of gut microbiota. To analyze these effect
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A84650
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84650/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84650/attachment/ATT-0/
Autor:
Maddalon, Ambra, Pierzchalski, Arkadiusz, Krause, Jannike Lea, Bauer, Mario, Finckh, Saskia, Brack, Werner, Zenclussen, Ana C., Marinovich, Marina, Corsini, Emanuela, Krauss, Martin, Herberth, Gunda
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 January 2024 906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nejati, Fatemeh, Capitain, Charlotte C., Krause, Jannike Lea, Kang, Gi-Ung, Riedel, René, Chang, Hyun-Dong, Kurreck, Jens, Junne, Stefan, Weller, Philipp, Neubauer, Peter
Traditional kefir, which is claimed for health-promoting properties, is made from natural grain-based kefir, while commercial kefirs are made of defined mixtures of microorganisms. Here, approaches are described how to discriminate commercial and tra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______793::e844a0b531961a202167e3e384e487c9
https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/16858
https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/16858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krause, Jannike Lea, Schaepe, Stephanie Serena, Fritz-Wallace, Katarina, Engelmann, Beatrice, Rolle-Kampczyk, Ulrike, Kleinsteuber, Sabine, Schattenberg, Florian, Liu, Zishu, Mueller, Susann, Jehmlich, Nico, Von Bergen, Martin, Herberth, Gunda
Publikováno v:
Gut Microbes; July 2020, Vol. 11 Issue: 4 p1116-1129, 14p