Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Krasnova T.A."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 230-241 (2018)
Currently, water from the centralized domestic drinking water supply system is mainly used to make non- alcoholic carbonated beverages and nectars. The classical technology does not always provide the purification of water from organic compounds. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/599faf6851b345768a0e6c5ca94b1470
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 189-196 (2017)
At present, providing the population with clean drinking water is one of the most important urgent problems of our time. Due to seasonal changes in water composition and violation of water treatment technology, the conventional process is not always
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad4036ae622c40c5b0ea35e85c57f424
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 36-43 (2016)
This research explores feasibility of adsorption method used for regulating polypenols content in wort with a view of improving beer quality. It examines adsorption of polyphenols (quercetin, gallic acid, rutin) from pure substance solutions, their m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b664d5c53ea4048baa64469e36eb990
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 18-23 (2016)
One of the ways to improve colloidal stability and organoleptic properties of beer is to control polyphenol constituents in unhopped beer applying adsorption method with carbon sorbents, sorption progressing dynamically. The adsorption of polyphenol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/263fe1975c0f4175b12c6cacb5c6e55a
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 120-125 (2015)
The adsorption of gallic acid on active carbons of different ranks with different pore structure and chemical state of the surface is investigated. The regularities and features of the adsorption process are established. It is revealed that the adsor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27abc18026aa434e8ee0e5405c10d40e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.