Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Kraskouski, Aliaksandr"'
Autor:
Yu, Jiahao, Chen, Rongheng, Liu, Xuwei, Hileuskaya, Kseniya, Kraskouski, Aliaksandr, Shao, Ping
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2024 153
Autor:
Hileuskaya, Kseniya, Ihnatsyeu-Kachan, Aliaksei, Kraskouski, Aliaksandr, Saichuk, Anastasiia, Hileuskaya, Aliaksandra, Nikalaichuk, Viktoryia, Kulikouskaya, Viktoryia, Kim, Sehoon
Publikováno v:
In Materials Today Communications June 2023 35
Autor:
Hileuskaya, Kseniya, Kakasi, Balazs, Kulikouskaya, Viktoryia, Vonderviszt, Ferenc, Nikalaichuk, Viktoryia, Dubatouka, Katsiaryna, Chyshankou, Ihnat, Kraskouski, Aliaksandr, Muravsky, Alexander, Murauski, Anatoli, Pinchuk, Sergei, Vasilevich, Irina, Volotovski, Igor, Agabekov, Vladimir
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 April 2023 663
Autor:
Kraskouski, Aliaksandr, Hileuskaya, Kseniya, Nikalaichuk, Viktoryia, Ladutska, Alena, Kabanava, Volha, Yao, Wanzi, You, Lijun
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymer Technologies and Applications December 2022 4
Autor:
Feng, Simin, Tian, Yitong, Sheng, Jialu, Yu, Jiahao, Lin, Yang, Hileuskaya, Kseniya, Kraskouski, Aliaksandr, Li, Huiliang, Lin, Zhihong, Shao, Ping
Publikováno v:
Food Bioengineering; Sep2024, Vol. 3 Issue 3, p323-336, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hileuskaya, Kseniya, Ladutska, Alena, Kulikouskaya, Viktoryia *, Kraskouski, Aliaksandr, Novik, Galina, Kozerozhets, Irina, Kozlovskiy, Artem, Agabekov, Vladimir
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 January 2020 585
Autor:
Xu, Zhengming, Hileuskaya, Kseniya, Kraskouski, Aliaksandr, Yang, Yujiao, Huang, Zhe, Zhao, Zhengang
Publikováno v:
Food & Function; 5/7/2024, Vol. 15 Issue 9, p4785-4804, 20p