Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Krasheninnikov V.N."'
Autor:
Kalinin A.V., Krasheninnikov V.N.
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 132, p 02009 (2017)
Spreading sales of counterfeited fatty-oil foods leads to a development of portable and operational analyzer of typical fatty acids (FA) which may be a near infrared (NIR) spectrometer. In this work the calibration models for prediction of named FA w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f35a82b8c2d4b699fc2276cb48b7b87
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 132, p 03017 (2017)
The content of fatty acid (FA) triglycerides in food and biological media is predicting traditionally using gas and liquid chromatographic methods. Named techniques aren’t available for clinical labs due to their complexity. So, our objective was t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/671ff47a4d9548c7ab6a727a230aa216
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 2009 97(1):33-38
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 November 2006 303(1):159-163
Publikováno v:
In Journal of Luminescence 2002 98(1):221-229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kulik, S.P., Maslennikov, G.A., Merkulova, S.P., Penin, A.N., Radchenko, L.K., Krasheninnikov, V.N.
Publikováno v:
Journal of Experimental & Theoretical Physics; Jan2004, Vol. 98 Issue 1, p31-38, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.