Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Krapiva, T.V."'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 480, p 03006 (2024)
One of the directions of the Strategy for the Scientific and Technological Development of the Russian Federation is ensuring the food security and food independence of Russia, the competitiveness of domestic products in the global food markets and re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d2dad96b3a6447a8761b8d4c43b87f9
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 47, Iss 4, Pp 60-69 (2017)
Optimization of nutrition of the population as a whole and of individual groups in particular is an urgent problem that requires a solution. As for the nutrition optimization programs, it is advisable to consider the research objectives with subseque
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1ed987c05a049a2ae84c7900b100837
Autor:
Kokryatckaya N.S., Krapiva T.V.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 44, Iss 1, Pp 131-136 (2017)
The Food Service Industry sector's feature connected with changes in the market structure, determining the emergence of various formats and concepts of enterprises, is its focus on the customer demand. The latter determines the characteristics of its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50bf036d899a4f85948555840d9cb0b4
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 157-164 (2016)
The analysis of an average margin and methods of pricing at different foodservice establishments (FE) under the conditions of the region (The Kemerovo region) is presented in the article. Factors for margin determination at FE are revealed: the cost
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8337312cd3f44e1f940559328f171171
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 39, Iss 4, Pp 169-174 (2015)
A distinctive feature of the domestic catering market is the lack of its saturation, while the main factors determining its development are directly linked to the regional characteristics of this sphere. The aim of the work was to study the status an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7127815b2865477caaeb0119348f3d03
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 36, Iss 1, Pp 141-147 (2015)
The growth of the Russian market of public catering in 2012 was 12.8% and was ahead of the world averages in terms of monetary value. However, the development of Russian catering market is still not sufficient, especially in regions situated far from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2451e4baf83a459eb36e8177d5790427
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.