Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Krapiva, T."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 1, Pp 124-139 (2020)
Introduction. The problem of micronutrient deficiency remains a relevant issue all over the world. However, it is mostly developed countries that practice food fortification. The FAO and the WHO accumulate related experience and summarize it in vario
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a49b3644568c4f949b98efff3b740abd
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 3, Pp 406-412 (2019)
In the modern society, terminology is considered as a significant factor that affects the communication process of scientists and specialists in the production and circulation of goods and services. The meanings of terms express scientific concepts t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cd9e39cece4406b94fab4ffbf609ace
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2021, Vol. 2442 Issue 1, p1-5, 5p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2021, Vol. 2419/2401 Issue 1, p1-6, 6p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.