Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kranvogl R"'
Publikováno v:
Technologica Acta. 6/ 1/2014, Vol. 7 Issue 1, p55-60. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 13, Iss 2, Pp 182-196 (2014)
The determination of the sensorial quality of wines is of great interest for wine consumers and producers since it declares the quality in most of the cases. The sensorial assays carried out by a group of experts are time-consuming and expensive espe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1075fa0ceb504b028a8722ae0ebcc63c
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 11, Iss 9, Pp 1481-1491 (2013)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98ef60530ce64853b82d55587e96d706
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.