Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Kraljić, Klara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutraceuticals (1661-3821); Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p94-103, 10p
Autor:
BRČIĆ, Marina, POSPIŠIL, Milan, POSPIŠIL, Ana, KRALJIĆ, Klara, OBRANOVIĆ, Marko, ŠKEVIN, Dubravka
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica; Mar2024, Vol. 120 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kraljić, Klara, Jukić Špika, Maja, Filipan, Katarina, Smajić, Edina, Tokić, Mia, Balbino, Sandra, Obranović, Marko, Žanetić, Mirella, Ivanov , Mia, Herceg, Zoran, Stuparević, Igor, Majetić Germek , Valerija, Škevin , Dubravka
The nutritional quality and sensory properties of virgin olive oils (VOO) are strongly influenced by a complex endogenous enzyme system. The activity of these enzymes can be influenced by the process conditions during oil production. The aim of the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c388c30643b0fb9dd8a36ace46849de3
https://www.bib.irb.hr/1265598
https://www.bib.irb.hr/1265598
Autor:
Kraljić, Klara, Škevin, Dubravka, Barišić, Lidija, Kovačević, Monika, Obranović, Marko, Jurčević, Ivana
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2015 187:236-242
Publikováno v:
Acta Pharmaceutica, Vol 66, Iss 3, Pp 411-421 (2016)
Olive leaf extract is characterized by a high content of polyphenols (oleuropein, hydroxytyrosol and their derivatives), which is associated with its therapeutic properties. The objective of the present research was to evaluate the antifungal activit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca17aeb918484afe9cbcef87fe2f8a41
Autor:
Kraljić, Klara, Filipan, Katarina, Balbino, Sandra, Pejić, Ana, Ivanov, Mia, Herceg, Zoran, Jukić Špika, Maja, Žanetić, Mirella, Obranović, Marko, Škevin, Dubravka
Innovative technologies are being widely studied for their application in the production of virgin olive oil. Flash thermal treatment is one of these techniques, since the regulation of temperature allows control over complex enzyme systems that affe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::63a8fbd88fe0a0e4e61991964c342565
https://www.bib.irb.hr/1245822
https://www.bib.irb.hr/1245822