Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Królak K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Królak K; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland. kamil.krolak@dokt.p.lodz.pl., Ścieszka S; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland., Kordialik-Bogacka E; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland., Oracz J; Institute of Food Technology and Analysis, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 2/22 Bohdana Stefanowskiego, 90-537, Lodz, Poland., Ditrych M; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland., Szczygieł T; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland., Dybka-Stępień K; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland., Otlewska A; Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 171/173 Wólczańska, 90-530, Lodz, Poland., Żyżelewicz D; Institute of Food Technology and Analysis, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, 2/22 Bohdana Stefanowskiego, 90-537, Lodz, Poland.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2024 Nov 16; Vol. 14 (1), pp. 28298. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 16.