Zobrazeno 1 - 10
of 2 457
pro vyhledávání: '"Król K"'
Autor:
Walkowiak, J., Hoppe, M., Ekmark, I., Jardin, A., Bielecki, J., Król, K., Savoye-Peysson, Y., Mazon, D., Dworak, D., Scholz, M.
Publikováno v:
Nucl. Fusion 64 036024 (2024)
The disruption and runaway electron analysis model code was extended to include tungsten impurities in disruption simulations with the aim of studying the runaway electron (RE) generation. This study investigates RE current sensitivity on the followi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2404.14992
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Okrasa, S., Wilczopolska, M., Strzelecki, G., Nowakowska-Langier, K., Chodun, R., Minikayev, R., Król, K., Skowronski, L., Namyślak, K., Wicher, B., Wiraszka, A., Zdunek, K.
Publikováno v:
In Thin Solid Films 1 October 2021 735
Autor:
Kruk M; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland. marcin_kruk@sggw.edu.pl., Ponder A; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Horoszewicz J; Faculty of Human Nutrition, Warsaw, University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Popławski D; Faculty of Human Nutrition, Warsaw, University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Król K; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Leszczyńska J; Institute of General Food Chemistry, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Łódz University of Technology, Stefanowskiego St. 4/10, 90-924, Lodz, Poland., Jaworska D; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Trząskowska M; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland. monika_trzaskowska@sggw.edu.pl.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2024 Nov 08; Vol. 14 (1), pp. 27217. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 08.
Autor:
Wicher, B., Zdunek, K., Chodun, R., Haj Ibrahim, S., Kubiś, M., Lachowski, A., Król, K., Jaroszewicz, J., Minikayev, R., Nowakowska-Langier, K.
Publikováno v:
In Materials & Design June 2020 191
Autor:
Kruk M; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland. marcin_kruk@sggw.edu.pl., Ponder A; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Horoszewicz J; Faculty of Human Nutrition, Warsaw, University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Popławski D; Faculty of Human Nutrition, Warsaw, University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Król K; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Leszczyńska J; Institute of General Food Chemistry, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Łódz University of Technology, Stefanowskiego St. 4/10, 90-924, Lodz, Poland., Jaworska D; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland., Trząskowska M; Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS), Nowoursynowska St. 159c, 02-776, Warsaw, Poland. monika_trzaskowska@sggw.edu.pl.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2024 Aug 13; Vol. 14 (1), pp. 18835. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.