Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Kozloski, Gilberto Vilmar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vitt, Maksuel Gatto de, Nascimento, Aline Luiza do, Brunetto, Andrei Lucas Rebelatto, Piaia, Arthur Mocelin, Giocomelli, Charles Marcon, Xavier, Ana Carolina, Wagner, Roger, Martins, Camila Soares, Kozloski, Gilberto Vilmar, Da Silva, Aleksandro Schafer
Publikováno v:
Animals (2076-2615); May2024, Vol. 14 Issue 9, p1325, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menezes Luís Fernando Glasenapp de, Kozloski Gilberto Vilmar, Restle João, Deschamps Francisco Carlos, Brondani Ivan Luiz, Santos Angélica Pereira dos, Fiamoncini Jarlei
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 36, Iss 1, Pp 186-190 (2006)
Foi avaliada a composição química e a qualidade da carne de 48 novilhos das raças Charolês, Nelore e suas cruzas, terminados em confinamento, recebendo à vontade uma dieta com 52% de silagem de milho e 48% de concentrado, adicionada com 0, 100
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/102a05aa354145fcbb3d6903c31f1a78
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 31, Iss 5, Pp 903-908 (2001)
The visceral system (liver and portal-drained viscera) represents an interface between diet and the animal, and it acts as the main site of regulation of nutrients that are used for maintenance, growth, lactation, reproduction, and physical activitie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e44ad4851f04e788f64e5e465e85639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.