Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Kozić, Mirko S."'
Publikováno v:
FME Transactions, Vol 44, Iss 2, Pp 115-124 (2016)
Nowadays, the priority of food industry processes is based on mixing of the various flavour pastes with the air. Optimal mixing process in the results means the instantaneous preparation of the homogenous and easily spreadable paste while consuming t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dab24f5ed832410594c7fc8a62e1737d
Autor:
KOZIĆ, Mirko S.1, RISTIĆ, Slavica S.2 s1avce@yahoo.com, ŠTETIĆ KOZIĆ, Srdja M.3, POLIĆ, Suzana R.4
Publikováno v:
Thermal Science. 2015, Vol. 19 Issue 2, p425-434. 10p.
Autor:
Kozić, Mirko S.1, Ristić, Slavica S.2 slavce@yahoo.com, Puharić, Mirjana A.2, Katavić, Boris T.2
Publikováno v:
Thermal Science. 2011, Vol. 15 Issue 3, p677-689. 13p. 6 Color Photographs, 5 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.