Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Kovalenko, Svetlana"'
Autor:
Kashevnik, Alexey1 (AUTHOR) alexey.kashevnik@iias.spb.su, Kovalenko, Svetlana2 (AUTHOR) sv.d.kovalenko@gmail.com, Mamonov, Anton3,4 (AUTHOR) anton.mamonov.golohvastogo@mail.ru, Hamoud, Batol1 (AUTHOR) alexandr_bulygin@mail.ru, Bulygin, Aleksandr1 (AUTHOR), Kuznetsov, Vladislav5 (AUTHOR) ivladnet@ya.ru, Shoshina, Irina6 (AUTHOR) shoshinaii@mail.ru, Brak, Ivan3,7 (AUTHOR) i.v.brak@gmail.com, Kiselev, Gleb3 (AUTHOR) kiselev@isa.ru
Publikováno v:
Sensors (14248220). Nov2024, Vol. 24 Issue 21, p6805. 12p.
Autor:
Kovalenko, Svetlana1 (AUTHOR) sv.d.kovalenko@gmail.com, Mamonov, Anton2 (AUTHOR) anton.mamonov.golohvastogo@mail.ru, Kuznetsov, Vladislav3 (AUTHOR) ivladnet@ya.ru, Bulygin, Alexandr4 (AUTHOR) alexandr_bulygin@mail.ru, Shoshina, Irina5 (AUTHOR) shoshinaii@mail.ru, Brak, Ivan6 (AUTHOR) i.v.brak@gmail.com, Kashevnik, Alexey4,7 (AUTHOR) alexey.kashevnik@iias.spb.su
Publikováno v:
Sensors (14248220). Jul2023, Vol. 23 Issue 13, p6197. 35p.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 449, p 08004 (2023)
Fisheries is one of the most important areas that allows you to obtain high-protein products of animal origin. At the level of meat, fish gives the human body the necessary protein, as well as trace elements. Fisheries is one of the important branche
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8be1ad171f594b6d8d5efd1b0b3d1d34
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 460, p 03019 (2023)
The improvement in the disclosure of financial and non-financial information in most cases is provoked by the desire of the international professional community to develop fundamentally new scientifically sound, but at the same time aimed at applying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e80fe2dbfc574d14a922051e8e94b4c1
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 390, p 02023 (2023)
The possibility of changing the composition of the feed by replacing glucose with equivalent amounts of sucrose, starch, maltose was investigated. It was found that in the case of using sucrose, the kinematic viscosity of the culture liquid increased
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eba9b061dd2b4426ba5b1a3a2cd6018e
Autor:
Zimakova, Liliya Alexandrovna, Kovalenko, Svetlana Nikolaevna, Udovikova, Alla Alexandrovna, Kravchenko, Natalia Nikolaevna, Malitskaya, Victoria Borisovna
Publikováno v:
Journal of Applied Economic Sciences (JAES). XI(43):882-885
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=534331
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoefgen, Barbara, Schulze, Thomas G. *, Ohlraun, Stephanie, von Widdern, Olrik, Höfels, Susanne, Gross, Magdalena, Heidmann, Vivien, Kovalenko, Svetlana, Eckermann, Anita, Kölsch, Heike, Metten, Martin, Zobel, Astrid, Becker, Tim, Nöthen, Markus M., Propping, Peter, Heun, Reinhard, Maier, Wolfgang, Rietschel, Marcella
Publikováno v:
In Biological Psychiatry 2005 57(3):247-251
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.