Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Koutoulis, K.C."'
Autor:
Tucciarone, C.M., Franzo, G., Berto, G., Drigo, M., Ramon, G., Koutoulis, K.C., Catelli, E., Cecchinato, M.
Publikováno v:
In Poultry Science 1 January 2018 97(1):303-312
Autor:
Sultan, J.I. *, Iqbal, Z. *, Kamran, Z., Shahid, A. *, Ali, R., Ahmad, S., Ali, A., Koutoulis, K.C., Shahzad, M.I., Ahsan, U. **, Shahid, I.
Publikováno v:
In Journal of Applied Poultry Research 1 September 2017 26(3):383-390
Publikováno v:
In Journal of Applied Poultry Research 1 September 2016 25(3):352-358
Human campylobacteriosis caused by thermophilic Campylobacter species is the most commonly reported foodborne zoonosis. Consumption of contaminated poultry meat is regarded as the main source of human infection. This study was undertaken to determine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::bc227aee47b4534d57f9b82440bc3df0
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2976706
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2976706
The prevalence and risk factors for Campylobacter spp. colonization of broiler flocks and broiler carcass contamination in Greek slaughterhouses were investigated. Over a 14-month period, a pool of 10 ceca and 5 neck skin samples from chicken carcass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d0c70312e6418948dcc5441ea502be48
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003293
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003293
Publikováno v:
Avian Biology Research. Jun2015, Vol. 8 Issue 2, p89-96. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CHACHER, M.F.A., KAMRAN, Z., AHSAN, U., AHMAD, S., KOUTOULIS, K.C., QUTAB UD DIN, H.G., CENGIZ, Ö.
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal; 10/20/2017, Vol. 73 Issue 4, p831-844, 14p