Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Koutoua, Ayolié"'
Autor:
Fatoumata Ouattara, Paterne A. Agre, Idris I. Adejumobi, Malachy O. Akoroda, Fatogoma Sorho, Koutoua Ayolié, Ranjana Bhattacharjee
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 1, p 128 (2024)
Water yam (Dioscorea alata L.) is the most widely cultivated yam species with good agronomic attributes. However, several biotic and abiotic constraints and its lower food quality such as poor pound ability limit its production and use. Therefore, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/036da10d3f6e47808e3d764447fa89e3
Autor:
Yah Gwladys Gnamien, Nanti, Bi Tra Jean-Innocent, N'dri Jacob Kouassi, N'guessan Kouame, Koutoua Ayolié, Yatty Justin Kouadio
Cowpea (Vigna unguiculataL.) is most important food legume in tropical regions of Africa. In Côte d'Ivoire, its cultivation is neglected and is carried out on small surfaces with a strong concentration in North of the country. The objective of this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d38423909e1054366853f42fbce5d9db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jacob, Kouassi N’dri, Tonessia, Dolou Charlotte, Seu, Jonathan Gogbeu, Soko, Dago Faustin, Koutoua, Ayolié
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol 102 (2016); 9745–9755
Objectif : Ce travaille traite de l’effet du calendrier de semis des cultures associées sur leur production. Ce travail est de déterminer le calendrier de semis qui optimiserait le rendement de l’association culturale maïs-bambara groundnut (b
Publikováno v:
IndraStra Global.
Bambara groundnut (Vigna subterranea) is one of the most promising food legumes in Africa, due to its agronomic and nutritional potential. To take advantage of these attributes, several research programmes gathering agronomic and genetic data are bei