Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Koulouri, E."'
Autor:
Bougiatioti, A., Zarmpas, P., Koulouri, E., Antoniou, M., Theodosi, C., Kouvarakis, G., Saarikoski, S., Mäkelä, T., Hillamo, R., Mihalopoulos, N.
Publikováno v:
In Atmospheric Environment January 2013 64:251-262
Autor:
Koulouri, E., Saarikoski, S., Theodosi, C., Markaki, Z., Gerasopoulos, E., Kouvarakis, G., Mäkelä, T., Hillamo, R., Mihalopoulos, N.
Publikováno v:
In Atmospheric Environment 2008 42(26):6542-6550
Autor:
Karavia, V. K.1 (AUTHOR), Koulouri, E. G.1 (AUTHOR), Kallitsis, J. K.1,2 (AUTHOR) J.Kallitsis@chemistry.upatras.gr
Publikováno v:
Journal of Macromolecular Science: Pure & Applied Chemistry. Jun2002, Vol. 39 Issue 6, p527-544. 18p. 4 Charts.
Exogenous advanced glycation endproducts (AGEs, known atherogenic molecules) abundant in everyday precooked, rich in fat, overheated meals can possibly contribute to the increased risk for diabetes and cardiovascular disease in women with polycystic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::db25fd00dd1771964f8365988d65335b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3099246
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3099246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Macromolecules; December 28, 1999, Vol. 32 Issue: 26 p9054-9058, 5p
Publikováno v:
Macromolecules; September 21, 1999, Vol. 32 Issue: 19 p6242-6248, 7p