Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Koubachi, Jamal"'
Autor:
Ait Bouzid, Hasna, Nouisse, Abdelghani Ait, Hallouch, Otmane, Asbbane, Abderrahim, Harhar, Hicham, Koubachi, Jamal, Maggi, Filippo, Caprioli, Giovanni, Bouyahya, Abdelhakim, Gharby, Said
Publikováno v:
In Heliyon 30 July 2024 10(14)
Autor:
Ait Bouzid, Hasna, Ibourki, Mohamed, Hamdouch, Aicha, Oubannin, Samira, Asbbane, Abderrahim, Hallouch, Otmane, Bijla, Laila, Koubachi, Jamal, Majourhat, Khalid, Gharby, Said
Publikováno v:
In Food and Humanity May 2024 2
Autor:
Nid Ahmed, Moussa, Abourat, Karima, Gagour, Jamila, Sakar, El Hassan, Majourhat, Khalid, Koubachi, Jamal, Gharby, Said
Publikováno v:
In Heliyon 29 February 2024 10(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ait Bouzid, Hasna, Oubannin, Samira, Ibourki, Mohamed, Bijla, Laila, Hamdouch, Aicha, Sakar, El Hassan, Harhar, Hicham, Majourhat, Kahlid, Koubachi, Jamal, Gharby, Said
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology January 2023 47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ait Bouzid, Hasna, Bijla, Laila, Ibourki, Mohamed, Asbbane, Abderrahim, Sakar, El Hassan, Koubachi, Jamal, Gharby, Said, Elfalleh, Walid
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 6/19/2024, Vol. 2024, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gagour Jamila, Oubannin Samira, Ait Bouzid Hasna, Bijla Laila, El Moudden Hamza, Sakar El Hassan, Koubachi Jamal, Laknifli Abdellatif, Gharby Said
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 39 (2022)
This works aimed at investigating shelf-life behavior of extra virgin olive oil (EVOO) extracted from two cultivars “Arbequina” and “Moroccan Picholine” as a function of storage time (8 weeks) at accelerated conditions (60 °C). Our outcomes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fceca5cfd094e7e8cb6d4ce3b84dfe2