Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Kouame Christelle"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2021 337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azevedo, Joao Pedro Wagner De, Montoya, Silvia, Akmal, Maryam, Wong, Yi Ning, Gregory, Laura, Geven, Koen Martijn, Cloutier, Marie-Helene, Iqbal, Syedah Aroob, Imhof, Adolfo Gustavo, De Andrade Falcao, Natasha, Kouame, Christelle Signo, Dahal, Mahesh, Gebre, Tihtina Zenebe, Vargas Mancera, Maria Jose
The July 2021 release of learning poverty estimates involves several changes to the data underlying the country-level learning poverty figures. This document provides details of the key changes made. Some country-level estimates have changed or becom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2456::d89376337879f2a7468abed6d929703e
https://hdl.handle.net/10986/36082
https://hdl.handle.net/10986/36082
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coulibaly Adama, Kouame Christelle, Nyamien Yves, Biego Marius, Konan Ysidor, Konan Constant, Sidibe Daouda, Douati Etienne
Publikováno v:
Archives of Current Research International. 10:1-12
Autor:
Julien-Ortiz, A., Poirot, Pierre, Vian, Othilie, Quintana, Sabine, Laurens, Jean-Marc, Kouame, Christelle, Grabulos, Joël, Lahon, Marie-Christine, Lebrun, Marc, Boulanger, Renaud
Publikováno v:
Cocotea 2019 book of abstracts
Chocolate is a “pleasure” food whose organoleptic quality is essential to the product's value. The aromatic quality of chocolate comes from many parameters, some are intrinsic to the raw material, and others are driven by the manufacturing proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::49111615ef02197622b8f1328abdd9f7
http://agritrop.cirad.fr/593385/
http://agritrop.cirad.fr/593385/
Autor:
KOUAME, Christelle, Ouattara, Zana Adama, Konan, Marcel, N'Gaman-Kouassi, Christelle, Tomi, Félix, Mamyrbekova Bekro, Janat, Békro, Yves-Alain
Publikováno v:
International Journal of Current Research
International Journal of Current Research, T. Manikandan, 2018, 10 (9), pp.7362
International Journal of Current Research, T. Manikandan, 2018, 10 (9), pp.7362
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::111ffdaee334f30cdf771c21275e4053
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02126832
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02126832
Publikováno v:
Developing innovative food structures and functionalities through process and reformulation to satisfy consumer needs and expectations
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::259991f89c6f120e7a3010ddf028aade
http://agritrop.cirad.fr/595854/
http://agritrop.cirad.fr/595854/