Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Kouame, F"'
Autor:
Zannou, Oscar, Oussou, Kouame F., Chabi, Ifagbémi B., Alamou, Fadel, Awad, Nour M.H., Miassi, Yann E., Loké, Fifamè C.V., Abdoulaye, Adam, Pashazadeh, Hojjat, Redha, Ali Ali, Kpoclou, Yénoukounmè E., Guclu, Gamze, Koca, Ilkay, Selli, Serkan, Ibrahim, Salam A.
Publikováno v:
In Journal of Future Foods January 2025 5(1):21-35
Autor:
Oscar Zannou, Kouame F. Oussou, Ifagbémi B. Chabi, Fadel Alamou, Nour M.H. Awad, Yann E. Miassi, Fifamè C.V. Loké, Adam Abdoulaye, Hojjat Pashazadeh, Ali Ali Redha, Yénoukounmè E. Kpoclou, Gamze Guclu, Ilkay Koca, Serkan Selli, Salam A. Ibrahim
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 5, Iss 1, Pp 21-35 (2025)
Sumac (Rhus coriaria) is a flowering plant that is widely consumed for its promoting health benefits and used in food preparations as a spice in the Mediterranean region. It is a high shrub or small tree with imparipinnate leaves, villus and red frui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ab998695ea24b7d991badfc05ad5b3a
Physicochemical and nutritional properties of different non-bovine milk and dairy products: A review
Autor:
Anusha Siddiqui, Shahida, Mahmood Salman, Sayed Hashim, Ali Redha, Ali, Zannou, Oscar, Chabi, Ifagbémi B., Oussou, Kouame F., Bhowmik, Shuva, Nirmal, Nilesh P., Maqsood, Sajid
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2024 148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aleman, J. C., Fayolle, A., Favier, C., Staver, A. C., Dexter, K. G., Ryan, C. M., Azihou, A. F., Bauman, D., te Beest, M., Chidumayo, E. N., Comiskey, J. A., Cromsigt, J. P. G. M., Dessard, H., Doucet, J.-L., Finckh, M., Gillet, J.-F., Gourlet-Fleury, S., Hempson, G. P., Holdo, R. M., Kirunda, B., Kouame, F. N., Mahy, G., Maiato, F., Gonçalves, P., McNicol, I., Quintano, P. Nieto, Plumptre, A. J., Pritchard, R. C., Revermann, R., Schmitt, C. B., Swemmer, A. M., Talila, H., Woollen, E., Swaine, M. D.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2020 Nov 01. 117(45), 28183-28190.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26970718
Autor:
Zannou, Oscar, Oussou, Kouame F., Chabi, Ifagbémi B., Odouaro, Oscar B. O., Deli, Mahn G. E. P., Goksen, Gulden, Vahid, Aïssi M., Kayodé, Adéchola P. P., Kelebek, Hasim, Selli, Serkan, Galanakis, Charis M.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 30, p11263-11280, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oscar Zannou, Kouame F. Oussou, Ifagbémi B. Chabi, Nour M. H. Awad, Midimahu V. Aïssi, Gulden Goksen, Mustafa Mortas, Fatih Oz, Charalampos Proestos, Adéchola P. P. Kayodé
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 13, Iss 3, p 617 (2023)
The current growing attractiveness of natural dyes around the world is a consequence of the increasing rejection of synthetic dyes whose use is increasingly criticized. The great interest in natural pigments from herbal origin such as cyanidin 3-O-gl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75c9148a48294732af11804faeeacbc4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.