Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Kouamé Christophe"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon August 2023 9(8)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ameyaw, George A., Kouakou, Koffié, Iqbal, Mohammed Javed, Belé, Luc, Wolf, Valentin L. F., Keith, Cory V., Bi, Bolou A. Bolou, Kouamé, Christophe, Livingstone, Donald, Domfeh, Owusu, Gyamera, Ebenezer A., Marelli, Jean-Philippe, Brown, Judith K.
Publikováno v:
Viruses (1999-4915); May2024, Vol. 16 Issue 5, p735, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N'goran, Georges Poh Konan, Minyaka, Emile, N'zi, Jean-Claude, Kouassi, Modeste Kan, Kouamé, Christophe, N'dri, Denis, Djeni, Theodore N'dede
Publikováno v:
Plant Biotechnology Reports; Oct2023, Vol. 17 Issue 5, p687-699, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boyvin Lydie, Allico Mousso Jean Maurel, Séri Kipré Laurent, Agbo Adouko Edith, Yapi Houphouët Félix, Djaman Allico Joseph, Kouamé Christophe
Publikováno v:
European Journal of Nutrition & Food Safety. :136-147
Introduction: In Côte d'Ivoire, there is an imbalance between the dietary intake and the nutritional requirements of school-aged children. The objective of this study was to analyze the effect of food diversification, namely sweet potato, soya and c