Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Kouadio B"'
Autor:
Sylvain G. Traoré, Kouadio B. Kouassi, Jean T. Coulibaly, Johanna Beckmann, Bomey C. Gba, Christin Lang, Kurt Z. Long, Daouda Dao, Markus Gerber, Nicole Probst-Hensch, Uwe Pühse, Jürg Utzinger, Bassirou Bonfoh
Publikováno v:
BMC Pediatrics, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background A balanced nutrition is important for children’s physical and cognitive development; yet, remains a challenge in many parts of low- and middle-income countries (LMICs). Early detection of nutritional deficiency and metabolic syn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fc2c35dc84b414484267877eec12a5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yapo Hypolithe Kouadio, Kouakou Nestor Kouassi, Kouadio Benal Kouassi, Gbè Aya Jacqueline Konan, Kouame Aristide Kouakou, Kouassi Dogni Dappah, Yao Denis N'dri, N'Guessan Georges Amani
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 21, Pp e40014- (2024)
Yam holds the top position in food crop production, and Kponan yam is highly prized by Ivorians. However, storage deterioration poses economic challenges for wholesalers and producers. This study assesses Kponan yam quality in warehouse storage, cons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17cb91e179da4f38af9ab3d3b1805d51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eboua, T.K.F., Roseline, N, Aké-Assi, M.H., Kouadio, B, Boua-Kamon, E, Niamien, Niamien, Adonis-Koffi, L
Publikováno v:
Journal de la Recherche Scientifique de l’Université de Lomé; Vol 20, No 3 (2018); 519-527
Contexte: La Côte d’Ivoire a déclaré l’année 2015 comme l’année de l’allaitement exclusif (AE) pour améliorer le taux d’allaitement maternel de 12% à 50% en 2020.Objectif: Décrire la pratique de l’AE par les mères des enfants hos
Autor:
Kouassi, A.M., Behagle, Nolwenn, Koné, V., Perrot, Yannick, Tiedemann, M., Mouget, Anne, Migayrou, C., Krakstad, J.O., Kanga, D.K., Kouadio, B., Diogoul, N., Brehmer, Patrice
The Guinea Current Large Marine Ecosystem (GCLME) extends from Bissagos Island (Guinea Bissau) in the north (11°N, 16°W) to Cape Lopez (Gabon) in the south (0°S, 8°E) and includes the study zone, from 4°N, 8°W to 6°N, 3°E. Acoustic data were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::6933a92e727c1ab61749d9be19f1660d
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010078275
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010078275
Autor:
Kouassi, A.M., Behagle, Nolwenn, Koné, V., Perrot, Yannick, Tiedemann, Maik, Mouget, Anne, Migayrou, Chloé, Krakstad, J.O., Sarré, Abdoulaye, Kanga, D.K., Kouadio, B., Diogoul, Ndague, Brehmer, Patrice
Publikováno v:
ICAWA : International Conference AWA
Brehmer, Patrice. ICAWA : International Conference AWA, Apr 2018, Lanzarote, Spain. SRFC/CSRP; IRD, pp.144-145, 2019
Brehmer, Patrice. ICAWA : International Conference AWA, Apr 2018, Lanzarote, Spain. SRFC/CSRP; IRD, pp.144-145, 2019
ICAWA : International Conference AWA, Lanzarote, ESP, 17-/04/2018 - 20/04/2018; The Guinea Current Large Marine Ecosystem (GCLME) extends from Bissagos Island (Guinea Bissau) in the north (11°N, 16°W) to Cape Lopez (Gabon) in the south (0°S, 8°E)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ec98bd27ea5b41389d880148f2d20523
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02779859
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02779859
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2617-2626 (2022)
Pressed fermented cassava dough is an intermediary product in attiéké production process. Its quality strongly influences that of the resulting final attiéké. With the goal to assess the typicity of attiéké from different areas, the specificity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37d74d8453374b26b76fdf2be03e2e05