Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Kouadio, Olivier"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gnagne, Eliane Hadiowe1 (AUTHOR), Kouadio, Olivier Kouadio1 (AUTHOR), Nindjin, Charlemagne1 (AUTHOR), Irie, Kady Rosine1 (AUTHOR), Scher, Joel2 (AUTHOR), Amani, Georges N'guessan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 3/29/2023, p1-11. 11p.
Autor:
Kouakoua, Yapi Elisée, Coulibaly, Aïssatou, Kouadio, Olivier Kouadio, Gnagne , Eliane Hadiowe, Amani, N’guessan Georges
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 15 No. 5 (2021); 1791-1799
Saba senegalensis fruit is traditionally collected and sold on the Ivorian markets, although it is considered as an underutilized species in favour of commercial fruits. The present study aimed at providing data on the nutritional value of Saba seneg
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol. 166 No. 1 (2021); 17231– 17241
Objectives: This study aims to carry out formulations of spices based on Coelocaryon oxycarpum (Cox), ginger and pepper then to determine the best formulations from the hedonic test, and to analyse the biochemical characteristics and the antioxidant
Publikováno v:
In Chemosphere December 2014 117:823-829
Autor:
Yao Désiré Adjouman, Marc Adou, Achille Fabrice Tetchi, Kouadio Olivier Kouadio, N’Guessan Georges Amani
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 12:787-804
Despite many advantages, the many technologies studied to eliminate astringency from cashew apple juice are not all accessible and not adopted by processors due to the lack of financial means to access these sophisticated technologies. Thus, the form
Autor:
Kouadio Olivier, Dibi Brou, Eblin Sampah Georges, Sombo abe Parfait, Graillot Didier, Mangoua Jules
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Autor:
Kouadio, Olivier Kouadio, Nindjin, Charlemagne, Bonfoh, Bassirou, N’dri, Denis, Amani, Georges N’guessan
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:153-159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.