Zobrazeno 1 - 10
of 485
pro vyhledávání: '"Kotlobay, A. A."'
Melitaea timandra binaludica subsp. nov. urn:lsid:zoobank.org:act: 62F42B37-68FD-4A67-8E4F-FBAA2ED93033 Figs 2B – D, F–H, J–L, N–P, 10G – O, 11D – I, 14–15, 17D – I, 19D – I, 20, 29B, D, H, 30; Tables 3, 6 Differential diagnosis Mel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a8d42a841467093e71ce476e868a68e7
Melitaea shahvarica sp. nov. urn:lsid:zoobank.org:act: 295892C7-2C50-471F-A36B-CE1F69FA8E8C Figs 4A – D, 14, 16A – C, 18A – C, 21–28, 29A, 30; Tables 4–5 Differential diagnosis Melitaea shahvarica sp. nov. differs well from the close specie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::76cd947f3b5b5bf2cf2ddaa1b4a8303b
Autor:
Vladimir A. Veselovsky, Daria I. Boldyreva, Evgenii I. Olekhnovich, Ksenia M. Klimina, Vladislav V. Babenko, Natalia V. Zakharevich, Andrey K. Larin, Maxim D. Morozov, Polina Y. Zoruk, Petr V. Sergiev, Olga A. Dontsova, Igor V. Maev, Tamara S. Novik, Anatoly A. Kotlobay, Vassili N. Lazarev, Maria A. Lagarkova
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Sweet-tasting proteins (SPs) are proteins of plant origin initially isolated from tropical fruits. They are thousands of times sweeter than sucrose and most artificial sweeteners. SPs are a class of proteins capable of causing a sweet taste sensation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e79bc8b6ef6f4ec7ab7af6b5f6995de1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dmitrieva, Daria A. a, Belozerova, Olga A. b, Mishin, Alexey V. a, Yampolsky, Ilia V. b, c, Kotlobay, Alexey A. b, ⁎
Publikováno v:
In Biochimie August 2024
Autor:
Tamara S. Novik, Elena I. Koveshnikova, Anatoly A. Kotlobay, Lyudmila P. Sycheva, Karine G. Kurochkina, Olga A. Averina, Maria V. Belopolskaya, Petr V. Sergiev, Olga A. Dontsova, Vassili N. Lazarev, Igor V. Maev, Margarita G. Kostyaeva, Artem V. Eremeev, Svetlana I. Chukina, Maria A. Lagarkova
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4065 (2023)
This article presents the results of a comprehensive toxicity assessment of brazzein and monellin, yeast-produced recombinant sweet-tasting proteins. Excessive sugar consumption is one of the leading dietary and nutritional problems in the world, res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1294728c15ec42ae9face138e9533058
Publikováno v:
European Journal of Taxonomy, Vol 830, Iss 1 (2022)
This review considers a fascinating, from a zoogeographical viewpoint, group of closely related species: Melitaea lutko Evans, 1932, M. timandra Coutsis & van Oorschot, 2014, M. mimetica Higgins, 1940 stat. rev. and M. shahvarica sp. nov. It is a tax
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c23dbf327a7548e987f93fa791e5fb6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kotlobay, Alexey A., Dubinnyi, Maxim A., Purtov, Konstantin V., Guglya, Elena B., Rodionova, Natalja S., Petushkov, Valentin N., Bolt, Yaroslav V., Kublitski, Vadim S., Kaskova, Zinaida M., Ziganshin, Rustam H., Nelyubina, Yulia V., Dorovatovskii, Pavel V., Eliseev, Igor E., Branchini, Bruce R., Bourenkov, Gleb, Ivanov, Igor A., Oba, Yuichi, Yampolsky, Ilia V., Tsarkova, Aleksandra S.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2019 Sep . 116(38), 18911-18916.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26851649
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.