Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kothari Shil"'
Autor:
Chambliss Walter, Kothari Shil, Enonchong Ebangha, Oben Julius, Garrison Robert, Dolnick Deanne
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 8, Iss 1, p 38 (2009)
Abstract Background The objective of this clinical study was to assess the potential benefit of a dietary supplement, NP 06-1, on joint health in overweight and normal weight adults diagnosed with osteoarthritis. Methods An 8-week placebo-controlled,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c024c7a583c423593f5551844e61485
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 5, Iss 1, p 10 (2008)
Abstract Background Current research suggests that protein intake of 1.5 – 2.8 g/kg/day (3.5 times the current recommended daily allowance) is effective and safe for individuals trying to increase or maintain lean muscle mass. To achieve these leve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213466307eb340eca9b766126ca44348
Autor:
Chambliss Walter, Kothari Shil, Enonchong Ebangha, Oben Julius, Garrison Robert, Dolnick Deanne
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 7, Iss 1, p 16 (2008)
Abstract Background The objective of this clinical study was to assess the potential benefit of a dietary supplement, NP 06-1, on cardiovascular protective properties in overweight and normal weight adults diagnosed with osteoarthritis of the knee. M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3159c26da2ba47cc9e7ec8ccb1d5cdda
Autor:
Kothari, Shil C., Shivarudraiah, Prasad, Venkataramaiah, Suresh Babu, Gavara, Swapna, Arumugam, Shri Natrajan, Soni, Madhu G.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology July 2014 69:120-131
Autor:
Kothari, Shil C., Shivarudraiah, Prasad, Venkataramaiah, Suresh Babu, Gavara, Swapna, Soni, Madhu G.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology May 2012 50(5):1468-1479
Autor:
Kothari, Shil C., Shivarudraiah, Prasad, Venkataramaiah, Suresh Babu, Koppolu, Kesavan Poonimangadu, Gavara, Swapna, Jairam, Ravikumar, Krishna, Suhasini, Chandrappa, Ravindra K., Soni, Madhu G.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology December 2011 49(12):3343-3357
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.